Kouzlo západu slunce

Zdravím vás! :-)
Je to už docela dlouho, co jsem se neozvala. Nebududtu psát žádná vysvětlení, byla bytoklasika. Škola, nestíhání, zdravotní stav apod. Raději se místo toho s vámi podělím o fotky,které seobjevily v mém foťáčku během posledních pár měsíců a které až příliš dlouho čekaly na kartě na své zveřejnění. Snad se vám budou líbit. :-)

Mějte se krásně
Illienel


1.


2.



3.



4.


5.

Komentáře

  1. Jeden z těch dnů, u kterého ty mraky působí, jako by byl člověk na dně oceánu a pozoroval vlny zespod. Uhm, jestli to dává smysl.
    Západy i východy slunce jsou krásné, když foťáku 'nestojí' nic v cestě a máš na ně pořádný výhled.

    OdpovědětVymazat
  2. [2]: Dává... Taky mě to napadlo. Úplně to samý.Krásné fotky. Hezky vystihují atmosféru. Sice si jsou dost podobné, ale to nevadí. Povedly se ti. Mají nádherné teplé barvy. Palec nahoru.

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Děkuji za návštěvu, Elis. Jsem ráda, že se Ti líbí. [2]: Děkuji za komentář, Enny. Zajímavá myšlenka. Určitě smysl dává, ačkoliv samotnou by mě to nenapadlo. [3]: Díky za zastavení a milý komentář, Rainy. Nechtěla jsem jich sem dávat tolik podobných, ale byla jsem tak nadšená, že se mi konečně povedlo zachytit ty pravé barvy i s jejich intenzitou, že jsem se nemohla rozhodnut, které sem dám. Tak jich tu nakonec přistálo víc, i když skoro stejných.
    Zajímavé, jak to na vás s Enny působilo stejně.

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera, připadá mi to jako vnitřek sopky! I když jsem tedy zatím žádnou neviděla... :( Ale je fakt, že takhle zblízka asi ani vidět nechci, bylo by tam totiž asi dost vedro...

    OdpovědětVymazat
  5. Ty barvy jsou neskutečně kouzelné. Je až s podivem, co všechno dokáže vytvořit obloha.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vánoční příběh

Malé velké ohlédnutí

"Tak piš nesmysly."